Kandidatpresentasjoner

Studentrepresentanter som ble valgt inn for funksjonsperioden 01.01.2022 - 31.12.2022.

Erlend Ulstein Håland

My name is Erlend, I’m 24 years old, and I’m an MA student in history with a focus on political and environmental history. On the side I work as a guide at Folkemuseet på Bygdøy and at Coop within the fresh foods section. In 2019 I studied at Leiden University in Netherlands, and I have previously held various positions within the Historical Student Association (HSF) at UiO.

Representing the students of IAKH, I hope to address some of the challenges us students face in the faculty board meetings. I believe that it is possible to change everything for the better, even in our institute which I have grown so very fond of these last years. Covid has unfortunately made the everyday life of our students (especially foreign and exchange students) more uncertain and difficult. For instance, some of these issues could be the increased cases of loneliness caused by lockdown in student houses, or the fact that more students find it necessary to take on a part-time job on top of the studies. My focus will be to alleviate some of these recent concerns and help our faculty become better calibrated regarding these new issues were its possible. This cannot be achieved without extensive communication with my student-peers, from whom I will draw important insights and complaints in areas our faculty can improve. My job will be to argue the students’ perspective in all matters, and I will make sure the students’ voice is heard and given the consideration it deserves.

Stine Lindegård

Kjære medstudenter! Vi trenger en kriger som kjemper for zoom så vi har dette tilbudet også gjennom 2022. Pandemien er ennå ikke over, men det ble nylig skrudd ned for zoom, med beskjed om at vi ikke kunne regne med denne løsningen til nyåret. Jeg vil gjøre hva jeg kan for at vi skal kunne beholde zoom, og at vi skal slippe å sende mail på forhånd hver gang vi ønsker zoom. Jeg studerer nå arkeologi på første året, og har tidligere studert i Danmark hvor jeg tok en master i ledelse av innovasjonsprosesser. Jeg har et nyttig sammenligningsgrunnlag for forholdene for studenter ved UiO, og jeg vil gjøre hva jeg kan for at studentenes stemmer blir hørt i beslutningsprosessene. 

Kamal Malik (1. vara)

Mitt navn er Kamal Malik. Jeg studerer arkeologi og er godt i gang med min mastergrad der jeg undersøker forholdet mellom museer og bærekraft. I tillegg jobber jeg ved Universitetsbiblioteket med alle bøkene du låner. Gjennom studiene ved IAKH og bibliotek-jobben har jeg fått innsikt i både den faglige og sosiale hverdagen på Blindern. Jeg ser at studentene trenger mer kontakt, både mellom hverandre og til instituttet. Det kan være gjennom åpne invitasjoner til sammenkomster, enten det er for å lære eller bli bedre kjent. Dette vil jeg jobbe for! Jeg er nysgjerrig og fordomsfri, og mener at det skal være plass til alle. Jeg har tidligere av erfaring med styreverv. 

Teodor Stenberg-Jacobsen (2. vara)

Jeg heter Teodor. Jeg er 33 år gammel, og relativt fersk på UiO som førsteårsstudent på bachelorstudiet i historie. Jeg har før jeg begynte å studere jobbet flere år som vaktleder for sikkerhetsteamet på sykehus, hvor jeg i tillegg hadde verv som tillitsvalgt i fagforening. Dette har gitt meg erfaringer som jeg tror kan bringe ett litt annet perspektiv som kan være gunstig for både studentmiljøet og institusjonen i sin helhet. Vil også benytte anledningen til å takke de som nominerte meg for tilliten.

Publisert 2. des. 2021 13:41 - Sist endret 3. nov. 2022 08:38