Innkalling til instituttstyremøte 19. april 2018

 

Sakene behandles på sirkulasjon i styret, med frist for godkjenning av sakene torsdag 19. april 2018, kl. 9.00.

Et medlem som ikke kan slutte seg til noen av vedtaksforslagene eller ønsker at noen av sakene skal behandles i møte skal melde dette til administrativ leder innen torsdag 19. april kl. 9.00. Innkalling til møte vil da bli sendt ut.

Et medlem som godkjenner at sakene behandles på sirkulasjon, og godkjenner vedtaksforslagene skal bekrefte dette til styrets sekretær på e-post j.h.undlien@iln.uio.no innen torsdag 19. april kl. 9.00.

 

Saker til behandling i åpent møte

Ordinære saker

V-SAK 1: Godkjenning av innkalling og dagsorden

Vedtaksforslag:

  • Instituttstyret godkjenner innkalling og dagsorden.
     

V-SAK 2: Godkjenning av protokoll fra forrige møte

Vedtaksforslag:

V-SAK 3: Utlysning av stilling som førsteamanuensis i grenseflaten mellom lingvistikk og filosofi (delt stilling 50/50 mellom Institutt for lingvistiske og nordiske studier og Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk(IFIKK)) som del av ILNs bidrag til fakultetets forsknings- og utdanningssatsing Philosophy in Science (Faglige prioriteringer III) 2019-2023 

Vedlegg:

Vedtaksforslag:

  • Instituttstyret godkjenner den fremlagte utlysningsteksten. Under forutsetning av godkjenning også i IFIKKs instituttstyre oversendes den til fakultetets tilsettingsutvalg for vedtak om utlysning. Instituttstyret forutsetter at stillingen lyses ut på både norsk og engelsk. 

 

 

 

Publisert 12. apr. 2018 14:29 - Sist endret 16. apr. 2018 12:41