Ord er noe å prate med: Scener fra et varig forhold med språk.

– Alle språk er språk, og hadde det ikke da vært naturlig for alle som jobber med et språk på UiO, å jobbe sammen så mye som mulig, enten de studerer språket, underviser i det eller forsker på det? Det har jeg i hvert fall alltid meint! 

Bildet kan inneholde: briller, panne, hår, nese, briller.

Foto: Kirsten Ropeid

Det sier Kjell Johan Sæbø, som fratrer som professor i tysk språk ved årsskiftet. I samtale med Christine Meklenborg Nilsen deler han detaljer fra et mer enn 40 år langt forhold med formål om forskning og undervisning: Lidenskap, spenninger, stadige sidesprang, forsoning, lure og mindre lure valg – og lykkelige omstendigheter. – Litt klokere nå, sier han.

Hva er ILOS-akademiet?

ILOS har inngått et samarbeid med SiO om å arrangere åpne møter i Niels Kaffebar i Niels Treschows hus. Den første torsdagen i hver måned vil det bli arrangert spennende samtaler i kaffebaren. Arrangementet er en del av ILOS-akademiet der ILOS ønsker å vise noe av den fantastiske bredden og kompetansen vi har på ILOS. Alle ansatte og studenter ved ILOS er spesielt invitert, men arrangementet er også åpent for andre interesserte.

NB: Dette ILOS-akademiet finner denne gangen sted på en fredag.

Velkommen!

Publisert 13. nov. 2023 11:23 - Sist endret 14. nov. 2023 15:18