Case-konkurranse på HF- juni 2022

I juni 2022 var det klart for den andre case-konkurransen på HF. Sammen med deltagere fra Aarhus og Belgia fant HF-studentene innovative løsninger på case fra to Oslo-bedrifter.

Bildet kan inneholde: datamaskin, bord, personlig datamaskin, laptop, skrivebord, fire personer rundt et bord

Foto: Elisabeth Lysfjord Barlaug

Case-konkurransen gikk over to og en halv dag med base på Sophus Bugge og P.A. Munchs hus, med felles lunsj, faglig oppfølging og coaching underveis. Studentgruppenes arbeid ble avsluttet med en 7-minutters presentasjon av løsningen på caset fra hver gruppe. En jury besående av representanter fra bedriftene, Halogen AS og FoodCapture, og faglig ansatte på HF kåret så en vinner av hvert case på et avsluttende arrangement  med premieutdeling på Union371. 

HF-studentene som deltok var fra ulike studieprogrammer; Religionsvitenskap, Music, Communication and Technology, Filosofi og Asia og Midtøsten-studier, Kinesisk med Kinastudier. 

En av de belgiske studentene som deltok på case-konkurransen i Oslo har delt sine erfaringer og tanker om utbyttet av deltagelsen på LinkedIn og saken er gjengitt på GROWTH4SME-prosjektets nettside (growth4sme.eu).

Publisert 31. aug. 2022 11:52 - Sist endret 6. sep. 2022 14:00